Service Engine Soon..Valve 4 spark? - Page 2 - Mitsubishi Evolution Forums: Mitsubishi Lancer Forum
Mitsubishi Evo Forum Mitsubishi Evo Forum Header Right
 

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Mitsubishi Evolution Forums: Mitsubishi Lancer Forum > Lancer Evolution Tech Forums > Cylinder Head & Short Block
Register Forum Active Topics (T) Gallery Auto Loans Classifieds Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance Advertise

Cylinder Head & Short Block Cams, valvetrain, pistons, rods, stroker kits, swaps, etc. Advanced modification discussions only.

EvoTuners.net is the premier Mitsubishi Evolution Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-28-2009, 07:09 AM   #16 (permalink)
 
Registered: Feb 2009
Posts: 14
Reputation: gonungeter is an unknown
well see i was doing that. but once again everytime the car hit 5500 rpms in 3rd the light came back on and i wanted to know what the hell it was lol. the new computer comes in today so keep your fingers crossed!!! i really appreciate all the help you guys have given me on this forum.
Offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-28-2009, 12:51 PM   #17 (permalink)
 
Registered: Feb 2009
Posts: 14
Reputation: gonungeter is an unknown
soi go to pick up my car today and the new computer was a no go! now they think its a rod bearing so monday they are going to start taking everything once again. gahhhhh
Offline   Reply With Quote
Old 03-02-2009, 07:59 PM   #18 (permalink)
 
Registered: Feb 2009
Posts: 14
Reputation: gonungeter is an unknown
Once again another disapointment. Tomorrow the block comes out. Who knows what they are doing now.
Offline   Reply With Quote
 
Old 03-02-2009, 09:13 PM   #19 (permalink)
Moderator
 
Car: 03 EVO
Club Region: Mid Atlantic
Registered: Aug 2005
Posts: 1,289
Images: 7
Reputation: You can trust this leader of the site
Send a message via AIM to SicLanEvo
let them put a new one in or rebuild, at least you will have some piece of mind.
Offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 11:19 AM   #20 (permalink)
 
Registered: Feb 2009
Posts: 14
Reputation: gonungeter is an unknown
ok so they found the problem. there was a clamp from the blow off valve in the intake? they said the person i bought the car from aparently lost a clamp and replaced it and the clamp got stuck inside my intake. its awesome that it took them 4 weeks to take the intake off of the car. atleast now i get it back after they get the head on and there is nothing actually wrong with the car.
Offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 11:29 AM   #21 (permalink)
 
Registered: Nov 2008
Posts: 64
Reputation: punker462606 is an unknown
Wow I hope they aren't charging you for the time they waisted. Glad to hear your car is almost back to you though.
Offline   Reply With Quote
Old 03-13-2009, 05:28 AM   #22 (permalink)
 
Registered: Feb 2009
Posts: 14
Reputation: gonungeter is an unknown
so i got the car back yesterday. sorry for not posting! no it was all covered under warranty thank god. i still can't believe how stupid it was.
Offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -8. The time now is 08:09 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© 2007 AutoForums.com - EVOtuners.net - All Rights Reserved.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.