Never tuned... want to try - Page 2 - Mitsubishi Evolution Forums: Mitsubishi Lancer Forum
Mitsubishi Evo Forum Mitsubishi Evo Forum Header Right
 

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Mitsubishi Evolution Forums: Mitsubishi Lancer Forum > Lancer Evolution Tech Forums > Tuning & Engine Management
Register Forum Active Topics (T) Gallery Auto Loans Classifieds Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance Advertise

Tuning & Engine Management Engine Management, EGT temps, timing, wideband, datalogging, fuel trims, etc.

EvoTuners.net is the premier Mitsubishi Evolution Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-29-2008, 01:14 AM   #16 (permalink)
EVOtuners Member
 
Club Region: Pacific Northwest
Registered: Jul 2007
Posts: 30
Reputation: 6thfloor is an unknown
Thats not a link to evoscan.
EvoScan OBDII Mitsubishi MUTII DataLogger Scantool

I got my tactrix cable today. EcuFlash Version 1.34.1435 seemed to work fine. I can't say as for Evoscan though. It might be fine I was/am tired so will check it out in the morning.
Offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-29-2008, 11:47 AM   #17 (permalink)
EVOtuners Member
 
Club Region: Pacific Northwest
Registered: Jul 2007
Posts: 30
Reputation: 6thfloor is an unknown
So I tried some logs today. Evoscan definetely is not working. It says it logs but all data is inaccurate. I have searched and searched and can not find a reason for the symptoms I am having. All logs show maxed out readings in all catigories.
Offline   Reply With Quote
Old 03-29-2008, 12:00 PM   #18 (permalink)
EVOtuners Member
 
turbolarry's Avatar
 
Club Region: SoCal
Registered: Oct 2004
Posts: 1,577
Images: 10
Reputation: turbolarry is known to be trustworthy and helpfulturbolarry is known to be trustworthy and helpfulturbolarry is known to be trustworthy and helpful
Maybe try the mircosoft.net framework thing.
At the evoscan website, scroll down to laptop requirements.



Offline   Reply With Quote
 
Old 03-29-2008, 12:41 PM   #19 (permalink)
EVOtuners Member
 
Club Region: Pacific Northwest
Registered: Jul 2007
Posts: 30
Reputation: 6thfloor is an unknown
Well I do have vista. So I think I am good that way. I have not changed any of the settings that show up by defualt in evoscan, is there something I missed?
Attached Images
 
Offline   Reply With Quote
Old 03-29-2008, 01:04 PM   #20 (permalink)
EVOtuners Member
 
Club Region: Pacific Northwest
Registered: Jul 2007
Posts: 30
Reputation: 6thfloor is an unknown
It works now. I uninstalled and re-installed. I also manually installed drivers.
it seems to be working now. Thanks for at least trying to help though turbolarry

The screen shot above was from when I reinstalled. As I think back the baudrate on the original install might have been different, I don't know.
Offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -8. The time now is 10:39 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© 2007 AutoForums.com - EVOtuners.net - All Rights Reserved.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.