Pocketlogger Error?? - Mitsubishi Evolution Forums: Mitsubishi Lancer Forum
Mitsubishi Evo Forum Mitsubishi Evo Forum Header Right
 

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Mitsubishi Evolution Forums: Mitsubishi Lancer Forum > Lancer Evolution Tech Forums > Tuning & Engine Management
Register Forum Active Topics (T) Gallery Auto Loans Classifieds Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance Advertise

Tuning & Engine Management Engine Management, EGT temps, timing, wideband, datalogging, fuel trims, etc.

EvoTuners.net is the premier Mitsubishi Evolution Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-28-2006, 12:25 PM   #1 (permalink)
 
Registered: May 2006
Posts: 35
Images: 2
Reputation: TheCloser is an unknown
Pocketlogger Error??

hey guyz...i was just wondering if any of you have ever had an error pop up on your pocketloggers before that says "error no rev" ??? i keep getting that now...every time i try to access palm n' stein software on my logger! its pissing me off. before, it would pop up when i didnt have the logger installed correctly which would make sense because it wouldnt have a signal from the ECU. but i have everything plugged in and connected to the obd port and to the logger. it keeps saying it no matter what...im getting angry!! im thinking i should reset the logger and try it again or reinstall the software or something. anyone have the same problems before???

T
Offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-29-2006, 09:04 AM   #2 (permalink)
EVOtuners Member
 
turbolarry's Avatar
 
Club Region: SoCal
Registered: Oct 2004
Posts: 1,577
Images: 10
Reputation: turbolarry is known to be trustworthy and helpfulturbolarry is known to be trustworthy and helpfulturbolarry is known to be trustworthy and helpful
I've gotten it before. Hot sync the palm again and it will go away.



Offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 11:42 AM   #3 (permalink)
 
Registered: May 2006
Posts: 35
Images: 2
Reputation: TheCloser is an unknown
i just did that right now and it's still giving me the same error..."no rev" !!! larry...im thinkin we should delete it and reinstall it or something. what do you think?? gimme a call

T
Offline   Reply With Quote
 
Old 05-30-2006, 01:32 PM   #4 (permalink)
 
Registered: Jul 2005
Posts: 173
Images: 4
Reputation: superflyjmysnk is an unknown
I would check your obd connection and possibly clean the leads on the cable and on the back of the palm pilot. I get that error when the cable has unfastened from the palmpilot just slightly.
Offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -8. The time now is 02:53 PM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© 2007 AutoForums.com - EVOtuners.net - All Rights Reserved.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.